Anne van Kralingen

Developer Developer Developer Developer

Over Anne

Als waardevol lid van ons ontwikkelingsteam zal Anne werken aan een scala aan spannende projecten.

Haar eerdere ervaring bij SENS Real Estate, waar ze een sleutelrol speelde in diverse binnenstedelijke herontwikkelingen, met een speciale focus op Den Haag, spreekt boekdelen over haar expertise. Enkele opmerkelijke projecten waar ze aan heeft gewerkt, zijn onder andere de prachtige woningen boven de winkels in de Haagse Passage en de transformatie van het monofunctionele kantoorgebouw van Staalbankiers in een veelzijdige en bruisende ruimte.


Voordat ze bij ons kwam, had Anne een indrukwekkende periode als projectmanager bij CBRE, waar ze een essentiële bijdrage leverde aan opmerkelijke projecten zoals Hourglass en Booking Campus. Haar indrukwekkende academische achtergrond, met een bachelorgraad in Bouwkunde en een mastergraad in Construction Management & Engineering van de Technische Universiteit Delft, getuigt van haar toewijding aan uitmuntendheid en voortdurende groei.

Maar dat is nog niet alles; Anne's inzet strekt zich verder uit dan haar werk bij G&S&. Ze is ook voorzitter van de Stichting Fresh Professionals, een platform dat bijna duizend jonge professionals in de vastgoedsector verenigt.