The CubeHouse

Arcadis & BNP Paribas & ASR Dutch Mobility Office Fund & SO - IL & Gemeente Amsterdam Arcadis & BNP Paribas & ASR Dutch Mobility Office Fund & SO - IL & Gemeente Amsterdam Arcadis & BNP Paribas & ASR Dutch Mobility Office Fund & SO - IL & Gemeente Amsterdam Arcadis & BNP Paribas & ASR Dutch Mobility Office Fund & SO - IL & Gemeente Amsterdam

Over The CubeHouse

The CubeHouse wordt het eerste houten gebouw op de Zuidas.

Dit unieke kantoorgebouw, gelegen op het laatste resterende Mahler4-kavel, markeert een nieuw tijdperk op de Zuidas.

Twintig jaar geleden heeft G&S& het Mahler4-zakendistrict op de Zuidas opgericht en sindsdien hebben wij enkele van de meest prominente gebouwen, zoals Viñoly en UNStudio, op de Zuidas gerealiseerd. The CubeHouse vormt het laatste puzzelstukje voor het Mahler4-kavel.

Het CubeHouse is een kantoorgebouw ontworpen om de werkwereld van morgen te inspireren, te verbinden en te versnellen.


Het kantoorgebouw met semi-publieke daktuin bestaat uit totaal ongeveer 16,300 m2 en is gelegen op de hoek van de Parnassusweg en de Claude Debussylaan.

ArchitectenSO - IL
Investeerdera.s.r real estate
Duurzaamheid ConsultingArcadis
The CubeHouse
Creating new dimensions

Onze driedimensionale benadering creëert ruimtes waar bezoekers, bedrijven en natuur tot bloei kunnen komen, en bewijst dat soms de beste dingen voortkomen uit out-of-the-box denken.

The CubeHouse is vakkundig ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau SO-IL, gevestigd in New York. Dit architectonische meesterwerk vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van stedelijk ontwerp, waarbij samenwerking, gemeenschap en innovatie centraal staan.

Naar verwachting starten wij in het vierde kwartaal van dit jaar met de bouw van The CubeHouse. Advies- en ingenieursorganisatie Arcadis en BNP Paribas verhuizen met hun hoofdkantoor al naar The CubeHouse.

Wij hebben nog drie beschikbare vloeren voor de verhuur. Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website.

Nieuwe visie op duurzaamheid

The CubeHouse omarmt een revolutionaire visie op duurzaamheid. Het gebouw bestaat voor maar liefst 75% uit bio-based materiaal, waarbij het gebruik van 13.000 m3 hout resulteert in het opslaan van 9.000 ton CO2.

Dankzij zonnepanelen op het dak en in de gevel wordt jaarlijks meer dan 138.000 kWh aan duurzame energie opgewekt, wat overeenkomt met 80% van het geschatte energieverbruik van het gebouw.

Het hemelwater wordt opgevangen en opgeslagen, en het regenwater wordt gebruikt voor het spoelen van toiletten en de irrigatie van de groene daktuin. Deze prachtige daktuin brengt nieuwe flora en fauna tot leven op de Zuidas.

De zogehete 'Breath Spaces' semi-buitengebieden die de kantoorruimte naadloos verbinden met de buitenwereld maakt The CubeHouse een uniek kantoor om te werken.

Let’s collaborate
for better.

Samuel Orobio de Castro

Commercial developer
Neem contact op

Sofie Oosdijk

Developer
Neem contact op