500 Beethovenstraat

Claus & Kaan Architecten & G&S Bouw Claus & Kaan Architecten & G&S Bouw Claus & Kaan Architecten & G&S Bouw Claus & Kaan Architecten & G&S Bouw

500 Beethovenstraat

Klein maar fijn maar zeker niet te missen

Op de hoek van de Beethovenstraat en de Boelelaan ontwikkelde G&S& een van de kleinste gebouwen van de Zuidas. Maar dat wil niet zeggen dat het wordt overweldigd door de wolkenkrabbers rondom. Integendeel, het elegante ontwerp zorgt ervoor dat de 500 Beethovenstraat meteen opvalt.


Met zijn uitgestrekte ramen, inloopzonwering en grote foyer valt hij meteen op en wekt hij de indruk van een groot stadsgebouw. Van dichtbij is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan de details. 

Aan de buitenkant is de 500 Beethovenstraat een subtiele mix van glas, chroom en witte steen. De schuine gevel trekt zich terug om een diep balkon te splitsen in de richting van de westpunt van het gebouw, waardoor loggia’s worden gecreëerd die gemakkelijk toegankelijk zijn vanuit de kantoren en de bewoners van het gebouw veel buitenruimte bieden wat 500 Beethovenstraat een unieke kantooromgeving maakt.

ArchitectenClaus & Kaan Architecten
InvesteerderHIH
AannemerG&S Bouw
500 Beethovenstraat
Een witte unieke gevel van natuursteen gedolven op het Griekse eiland Prinos.

Extra bonussen voor huurders zijn de ondergrondse parkeergarage en een tuin om van te genieten bij mooi weer – een klein park verstopt in het gebouw. 500 Beethovenstraat bewijst met zijn gereduceerde dus minder grote volume en interessante kenmerken dat klein ook prachtig kan zijn.

500 Beethovenstraat is BREEAM Excellent certificeerd.

Let’s collaborate
for better.

Sherilyn Wold

Secretary
Neem contact op