Declan & Garech

The Stone Twins The Stone Twins The Stone Twins The Stone Twins

Over Declan & Garech

The Stone Twins, Creative Brand Consultancy.

Declan & Garech Stone zijn The Stone Twins, het creatieve branding agency achter onze nieuwe merknaam, strategie en identiteit.

We werkten voor het eerst samen met The Stone Twins voor Nowhere, Europa's eerste centrum gewijd aan immersieve digitale kunst, dat in 2024 in Wonderwoods wordt geopend. Vorig jaar werkten we opnieuw samen voor de fusie van G&S Vastgoed met BMB ontwikkeling en de daaropvolgende rebranding.

Tijdens een van de boeiende workshops van The Stone Twins in de A'DAM Toren (een van hun bekroonde branding projecten) viel het thema samenwerking op. Het idee van het nieuwe fusiebedrijf als 'de spin in het web', een entiteit die met meerdere partners samenwerkt om levendige, duurzame en opbeurende plekken te ontwikkelen. Dit concept werd gedistilleerd in de nieuwe naam 'G&S&' en uitgedrukt in de tagline 'Collaborate for better'.


Volgens Declan: "Verbinden met verschillende culturen, benaderingen, kennis en expertise brengt menselijke creativiteit naar een hoger niveau. Samenwerking is essentieel om uitdagende projecten te navigeren, maar ook de katalysator om te innoveren en ambitieuze plannen te verwezenlijken. Samenwerken kan ook verrassender en impactvoller zijn."


Garech voegt daaraan toe: "Als tweeling is samenwerking instinctief, bijna een tweede natuur. Tijdens het rebranding proces kwamen veel van de beste ideeën voort uit sessies met het G&S& team: Lise-Marie, Daniëlle, Mischa & Jason. De beste merkverhalen zijn immers niet verzonnen, maar liggen al klaar om ontdekt te worden.

Daarnaast hebben de samenwerkingen met verschillende specialisten zoals Ramiro Espinoza (letterontwerper), Matt Fowler (motion designer), Marc Driessen (filmmaker), Milan Victor Hofman (fotograaf) & Frank van Oudhuizen (webontwikkelaar), de hele merkidentiteit een niveau hoger gebracht en ons allemaal geïnspireerd."

 

Vanuit het perspectief van G&S& is de nieuwe naam perfect! Het onderstreept onze passie voor samenwerking, waarbij we mensen samenbrengen om te bouwen aan een betere, duurzamere toekomst.