Pontkade III officieel opgeleverd

Nieuws
14/6/2023

Op 1 juni 2023 is Pontkade III officieel opgeleverd. Dit indrukwekkende project is het resultaat van een succesvolle samenwerking met Hines, de wereldwijde vastgoedinvesteerder, ontwikkelaar en vastgoedbeheerder, namens de eigenaar van het vastgoed, het Hines European Core Fund.

Samen hebben we een toost uitgebracht op deze prachtige prestatie.

De appartementen, kantoor- en winkelruimtes bevinden zich in het populaire South Dock-gebied (en zijn beschikbaar voor verhuur).

Pontkade III biedt een exclusieve selectie van hoogwaardige appartementen, kantoorruimtes en commerciële units in het bruisende South Dock-gebied, dat wordt aangeboden voor verhuur door Hines. Dit unieke project, ontworpen door het gerenommeerde Moke Architecten, is in 2020 gestart en onlangs voltooid, met de oplevering eind 2022.

South Dock is een levendige en bloeiende gemeenschap, bestaande uit 208 stijlvolle appartementen, 118 parkeerplaatsen, 1.600 vierkante meter kantoorruimte en 800 vierkante meter aan commerciële ruimtes. Deze opwindende ontwikkeling maakt deel uit van het grotere NDSM-West gebiedsontwikkelingsproject in het bruisende Amsterdam-Noord. Bij de verkoop van dit project werd G&S& bijgestaan door de experts van Kempen Corporate Finance. De bouw werd met succes uitgevoerd door Kondor Wessels Amsterdam.

Alle huurwoningen in Pontkade III zijn direct klaar voor bewoning en hebben al hun eerste bewoners verwelkomd sinds februari 2023. Daarnaast is de helft van de kantoorruimtes al verhuurd, en de commerciële ruimtes zullen binnenkort vol leven en activiteit zijn.

Het partnership met G&S& heeft al onze verwachtingen overtroffen. Ze hebben een prachtig en duurzaam project gerealiseerd dat nu en in de komende jaren een solide investering en een comfortabele thuisbasis biedt.

Andy Smith, Senior managing director of Hines