G&S& verkoopt sociale huurwoningen in project NoordBaak aan Lieven de Key.

Nieuws
14/6/2023

Op vakbeurs Provada tekenden projectontwikkelaar G&S& en Woonstichting Lieven de Key voor de overdracht van 136 woningen bestemd voor de verhuur.

Deze woningen maken deel uit van NoordBaak, een van onze nieuwbouwprojecten op de NDSM-werf in het bruisende Amsterdam.

Met een panoramisch uitzicht over het IJ, Amsterdam Marina en de werf, bieden deze huurwoningen een spectaculaire omgeving om thuis te komen. Lieven de Key heeft maar liefst 106 sociale huurwoningen gekocht in woontoren De Lange Nelle, waarvan vijf speciaal zijn ontworpen als rolstoelwoningen voor mindervalide mensen.

Daarnaast heeft de woonstichting ook nog eens 30 middeldure huurwoningen verworven in het naastgelegen gebouw Noorderhoofd. Met een oppervlakte variërend van 45 tot 98 vierkante meter en allemaal voorzien van een eigen buitenruimte, is er voor elk wat wils. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen bewoners ook genieten van een prachtige gemeenschappelijke binnentuin.

We geloven erg in de groei van het NDSM-gebied, dat zich aan het ontwikkelen is tot een levendige stadswijk. Met de aankoop van deze huurwoningen dragen wij weer bij aan onze ambitie om Amsterdam toegankelijker te maken voor woonstarters

Eelco Siersema, directeur vastgoed van Lieven de Key